Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kijk niet te ver, een ander perspectief op de Wageningse Eng

WIM HUIJSER & DORIEN ROGGEKAMP
In de workshop: ’Anders kijken op de Eng’ verken je als ‘schrijver’ of ‘fotograaf’ (een deel van) de Wageningse Eng, waarbij je je laat leiden door je eigen stemming en nieuwsgierigheid.

Daarbij dagen Wim Huijser en Dorien Roggekamp je uit om de Eng op een andere manier te ervaren en ze geven je handreikingen om deze ervaring vast te leggen in woord of beeld. Aan het eind delen we de resultaten met elkaar.

Deze workshop is voor iedereen die al wandelend, op een andere manier wil leren kijken naar zijn directe omgeving  en die impressies wil vertalen in tekst (blogs, columns, verhalen) of fotografie. Onderwerp is de Wageningse Eng, een prachtig gebied aan de rand van Wageningen.

Benodigdheden:
Voor de schrijvers: laptop of tablet
Voor de fotografen: smartphone met goede camera of eventueel digitale fotocamera

Wim Huijser
Wim Huijser is sinds 2014 woonachtig in Wageningen en is schrijver en samensteller van tientallen boeken over geschiedenis, literatuur, landschap en wandelen. Daarnaast publiceert hij landschapsreportages en wandelinterviews in verschillende publiekstijdschriften. Website

Dorien Roggekamp
Dorien Roggekamp is fotograaf en kunst-zinnig vormgeefster. Ze maakt o.a. foto’s van de alledaagse omgeving en vindt beelden waar andere mensen overheen kijken. Portfolio

%d bloggers liken dit: